Coaching

 • Organisatie niveau

  Een organisatie is steeds in evolutie: nieuwe mensen komen, andere gaan… Met andere woorden: een organisatie leeft. Maar ook de omgeving staat niet stil; de economie is steeds in beweging, de wetgeving verandert constant en de concurrentie is bitterhard. Deze zaken hebben in grote mate invloed op het functioneren van je organisatie. Al is het niet altijd eenvoudig om te zien wat er wel of niet goed functioneert als je er midden in staat. Zo kan een buitenstaander soms een beter zicht krijgen op je succes- en verbeterpunten, omdat deze het totaalplaatje op een andere manier bekijkt. Bekijk het alvast eens door onze bril:

  Organisatieadvies

  Via een objectieve analyse van de pijnpunten in ondersteunende afdelingen (zoals HR, IT, Finance, etc.) biedt Kenshō je advies ter verbetering. Advies op maat. Zie het als een opportuniteit om rust in je hoofd te creëren, zo kan je je ten volle blijven focussen op je business!

  Menselijk veranderen

  Eens je weet wat er precies moet, kan of zal veranderen – wil je als leider van een organisatie deze veranderingen zo snel mogelijk door duwen. Al gaat het over een reorganisatie, fusie of zelfs de implementatie van een nieuw systeem – het moet snel gaan, want tijd kost geld.

  Maar, mensen zijn geen robots. Ook zij hebben tijd nodig om te wennen aan de nieuwe situatie. Als je jouw medewerkers vroeg genoeg én op de juiste manier betrekt, verhoogt de slaagkans van de verandering met zienderogen. Kenshō helpt u graag op weg om deze verandering met een rustig gemoed te doen slagen.

 • Team niveau

  Vaak loopt de samenwerking tussen verschillende afdelingen wat stroef, wij proberen samen met u om deze beter op elkaar af te stemmen zodat je organisatie optimaal wordt. Afhankelijk van het te bereiken doel, hanteren we diverse methodes: van brown papersessies tot workshops met de LEGO® Serious Play® methodologie. Wil je meer rust creëren op teamniveau? Een kolf naar onze hand!

  Bruggen bouwen tussen afdelingen

  Vaak loopt de samenwerking tussen verschillende afdelingen wat stroef: de efficiëntie is soms ver te zoeken omdat bepaalde afdelingen, divisies of teams niet (kunnen) samenwerken. Een veel voorkomend voorbeeld is een kloof tussen ondersteunende diensten (zoals bv. IT) en de rest van de organisatie. Kenshō helpt je hier als bruggenbouwer om deze afdelingen beter op elkaar af te stemmen zodat je organisatie optimaler draait.

  Samen naar een oplossing

  Streef je dus met je afdeling, team of groep naar een beter resultaat of samenwerking? Of ben je op zoek naar een oplossing voor een (intern) probleem? Afhankelijk van het te bereiken doel, hanteren we diverse methodes, met een van onze absolute favorieten: de LEGO® Serious Play® methodologie. Bovendien blijft u tijdens het hele proces steeds zelf aan het roer, u creëert rust en wij ondersteunen u waar nodig!

 • Individueel niveau

  Ben je op zoek naar meer balans in combinatie met je gezin- en werksituatie? Of zoek je eerder rust op persoonlijk vlak? Misschien kan een buitenstaander hier meer inzicht krijgen en voelt het veiliger als er ook effectief iemand achter jou staat. Iemand die je kan opvangen, steunen en begeleiden tijdens deze zoektocht. Wij zijn er alvast om je te begeleiden op je pad naar meer rust en balans.

  Logo Loopbaancheque_labellogo pygmalion

  Loopbaancoaching

  Voor loopbaancoaching werken we samen met Pygmalion. Zo vormen we een netwerk van loopbaancoaches, waarbij we regelmatig met elkaar overleggen. Meer informatie over loopbaancoaching en over de subsidiëring via loopbaancheques van de VDAB, kan je vinden op de website van Pygmalion Loopbaancoaching.

  Lees meer.

 • Ontdek LEGO® SERIOUS PLAY®!