• LEGO® Serious Play®

  De LEGO® Serious Play® methodologie wordt gebruikt om organisaties en teams te begeleiden bij het aanpakken van een aantal complexe vraagstukken. Het is gebaseerd op een uitgebreid onderzoek op vlak van organisatie-ontwikkeling, bedrijfskunde, psychologie en de manier waarop mensen leren en zich ontwikkelen.

  LEGO® Serious Play® is meer dan spelen met LEGO® blokken.  De methodologie steunt op het idee dat we onbewust veel meer weten dan we bewust ervaren. Door met je handen aan de slag te gaan, door te werken met metaforen en het vertellen van verhalen, komt deze onbewuste kennis naar boven. Bovendien steunt de methodologie ook op het idee dat iedereen in de organisatie iets unieks en waardevols kan bijdragen. Dit in tegenstelling tot de klassieke vergaderingen waar slechts een minderheid van de aanwezigen het woord voert en dus ook heel wat ideeën onuitgesproken blijven. In workshops met de LEGO® Serious Play® methodologie komt iedereen aan bod en vormt ieders input de basis voor de discussie, beslissingen en oplossingen.

  • Erken je als bedrijfsleider of teamverantwoordelijke dat je niet alle antwoorden in pacht hebt, maar je team wel? Durf je je laten inspireren door de ideeën van je medewerkers?

  • Sta je ervoor open dat een dergelijke workshop een verandering kan initiëren?

  • Durf je te spelen met LEGO® in een werkomgeving?

 • Lees je graag eerst alles nog eens door? Download dan hier onze flyer!

  Of als je dit lef hebt, neem dan contact met ons op!