Over ons

 • De betekenis van Kenshō

  Kenshō (見性) is een Japanse term afkomstig uit het zenboeddhisme. Het betekent letterlijk inzicht in je ware aard en verwijst naar een ervaring van verlichting.

  Het logo van Kenshō is een versmelting van Kenshō en Ensō. Ensō (円相) is een Japans woord dat cirkel betekent. Ook dit concept wordt sterk geassocieerd met het zenboeddhisme. Het symboliseert absolute verlichting, kracht, elegantie, het universum en de leegte.

  Kenshō streeft ernaar organisaties en hun medewerkers te verlichten, hen te helpen hun ware aard te omarmen om van daaruit zich verder te ontwikkelen.

 • De vrouw achter Kenshō

  • Greet Maeyaert
   CEO Kenshō

   Greet Maeyaert

   CEO Kenshō

   De drijvende kracht achter Kenshō is Greet Maeyaert. Nadat ze als Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen afstudeerde, leerde ze de bedrijfswereld kennen als een rationele, cijfermatige wereld.

   Toen ik in 2002 voor het eerst kennis maakte met Change Management, ontdekte ik een passie die me tot dan nog onbekend was: de mens in de bedrijfswereld. Het onderwerp boeide me zo dat ik een professionele coachingsopleiding volgde en een zijsprong maakte in de HR-wereld. Vandaag staat de mens dan ook centraal in alles wat ik doe. Al gaat het over bedrijven menselijker maken, teams beter laten samenwerken of individuen helpen in hun groei, … mijn passie gaat uit naar de mens. Het maakt me blij als ik de mensen rondom me blij zie. En als ik daar mijn steentje toe kan bijdragen, graag!