COACHING

Team niveau

Teams goed door een verandering leiden of teams optimaler laten werken, Kenshō helpt je graag verder. Afhankelijk van het te bereiken doel, hanteren we diverse methodes: van brown paper sessies tot workshops met de LEGO® Serious Play® methodologie. Wil je meer rust creëren op teamniveau? Een kolf naar onze hand!

Als  leider van een organisatie wens je veranderingen zo snel mogelijk door duwen. Al gaat het over een reorganisatie, fusie of zelfs de implementatie van een nieuw IT systeem – het moet snel gaan, want tijd kost geld.


Maar, mensen zijn geen robots. Ook zij hebben tijd nodig om te wennen aan de nieuwe situatie. Als je jouw medewerkers vroeg genoeg én op de juiste manier betrekt, verhoogt de slaagkans van de verandering met zienderogen. Kenshō helpt je graag op weg om deze verandering met een rustig gemoed te doen slagen.

Streef je met je afdeling, team of groep naar een beter resultaat of samenwerking? Of ben je op zoek naar een oplossing voor een (intern) probleem? Afhankelijk van het te bereiken doel, hanteren we diverse methodes, met een van onze absolute favorieten: de LEGO® Serious Play® methodologie. Bovendien blijf je tijdens het hele proces steeds zelf aan het roer, je creëert rust en wij ondersteunen je waar nodig!

Individueel niveau

Ben je op zoek naar meer balans in combinatie met je gezin- en werksituatie? Of zoek je eerder rust op persoonlijk vlak? Misschien kan een buitenstaander hier meer inzicht krijgen en voelt het veiliger als er ook effectief iemand achter jou staat. Iemand die je kan opvangen, steunen en begeleiden tijdens deze zoektocht. Wij zijn er alvast om je te begeleiden op je pad naar meer rust en balans.

Voor loopbaancoaching werken we samen met 

Zo vormen we een netwerk van loopbaancoaches, waarbij we regelmatig met elkaar overleggen. Meer informatie over loopbaancoaching en over de subsidiëring via loopbaancheques van de VDAB, kan je vinden op de website van Pygmalion Loopbaancoaching.

Lees meer

Ontdek LEGO® SERIOUS PLAY®!

Contact

Over Kenshō 

Kasteelstraat 22

B-9550 Herzele

Deinzestraat 40 bus 0102

B-9700 Oudenaarde

+32 475 87 19 10

info@kensho.eu

Kenshō helpt je groeien door de verbinding met jezelf te herstellen, door je door een verandering te loodsen of door de verbinding met je collega’s te optimaliseren. 


  • Team niveau
  • Individueel niveau


© Kenshō 2022.

Top
Top