REFERENTIES

Deelnemers workshop LEGO® Serious Play®

Dankzij de LEGO® kon ikiets gemakkelijker mijn idee verstaanbaar en tot uiting brengen voor anderen.

Bijzonder interessant vond ik dat er achter met LEGO® spelen een goede boodschap kan zitten.

Op een speelse en creatieve manier je trachten uit te drukken en deze gevoelens achteraf in groep trachten te verwoorden en het verplicht samenwerken met de andere personen, dat de communicatie en de samenwerking sterker maken, dat vond ik bijzonder interessant!

Ik ben absoluut niet creatief. Op het einde van de workshop was het leuk te zien dat je ook dan samen tot een mooi voorstel kan komen.

Aanvankelijk dacht ik er niet zo positief over, maar op het einde van de workshop bleek dat het toch wel handig is om tot bepaalde besluiten te komen.

Bijzonder interessant vond ik hoe je anders gaat denken.

Andere…

Bij mij heb je indruk gemaakt bij het samenbrengen van alle country culturen, aandacht voor de noodzaken van alle partners (van management, business needs en het uitvoerende gedeeltes ).  Als je daar nog eens een gemotiveerd bedrijf, zoals Q.one er een is, samenbrengt op telkens een gerichte, maar ook leuke TGIF, one quote :

“Great Greet !!”

Wat me bij Greet vooral opvalt, is haar uitgebreide voorbereiding, wat volgens mij de sleutel is tot succes.  Alles is tot in de puntjes verzorgd en voor elke deelnemer duidelijk: het onderwerp, de planning, de methodiek, de presentatie, de opdrachten,….

Wie een workshop met Greet plant, mag rekenen op een professionele aanpak in een aangename context.

Nora Smolders 

Globius

Stijn Huysman

matecoIT

De combinatie van kalmte en vastberadenheid in stresserende en soms conflictueuze omstandigheden is opmerkelijk. Maar minstens even noemenswaardig zijn de grondigheid waarmee te werk wordt gegaan en de bekwaamheid en analytisch vermogen om gecompliceerde processen te vatten en vervolgens op een eenvoudige en toch nauwkeurige wijze in kaart te brengen. Rustig, daadkrachtig en efficiënt: zeker aan te raden!

Luc Swartebroeckx 

Brussel Mobiliteit

Contact

Over Kenshō 

Kasteelstraat 22

B-9550 Herzele

Deinzestraat 40 bus 0102

B-9700 Oudenaarde

+32 475 87 19 10

info@kensho.eu

Kenshō helpt je groeien door de verbinding met jezelf te herstellen, door je door een verandering te loodsen of door de verbinding met je collega’s te optimaliseren. 


  • Team niveau
  • Individueel niveau


© Kenshō 2022.

Top
Top